Roze Pubquiz Bar Buka

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 april 2019
Tijd: 19:30-22:00
Type: Overige
Website: https://www.facebook.com/events/277282729852932/

Locatie:

Naam: Bar Buka
Straat: Albert Cuypstraat 124
Postcode: 1072 EA
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Roze Pubquiz


Zin in een gezellige avond? Doe dan mee met de Roze Pubquiz!


Op woensdag 17 april spelen we een Roze Pubquiz. We starten om 19.30 uur en spelen 5 rondes die bestaan uit open en meerkeuze vragen, van muziek- tot reclamevragen. Gezelligheid staat voorop! Al kun je natuurlijk ook voor de winst gaan. Iedereen mag meedoen.


Je kunt je individueel en per team opgeven. Als je je individueel opgeeft, word je in een team geplaatst. Als je je als team opgeeft, dan  is het fijn als je hierbij ook een teamnaam bedenkt. Een team bestaat uit maximaal 6 personen.


De pubquiz wordt gehouden in Bar Buka (Albert Cuypstraat 124, Amsterdam). Tussen 19.00 en 19.30 uur kun je je binnen aanmelden, om 19.30 uur gaan we van start.


Deelname aan de quiz kost 4 euro. Je betaalt contant bij binnenkomst.


De quiz wordt georganiseerd door Bar Buka en SPOTforall.


Opgeven voor de quiz kan door een mailtje te sturen naar contact@spotforall.nl. Je geeft hierbij aan of je individueel of als team mee doet. Als je je als team opgeeft, geef dan aan uit hoeveel personen jouw team bestaat en wat jullie teamnaam is. 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden