SPOTforall

Algemene informatie:

Geplaatst door: SPOTforall
Datum: 22 juni 2019
Tijd: 14:00
Type: Sport
Website: http://www.spotforall.nl/

Locatie:

Naam: Sportpark de Dennen
Straat: Dennenstraat 25
Postcode: 6543 JP
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Gay Sport Nijmegen en SPOTforall organiseren tijdens het Pink Summer Sports Tournament zaterdag 22 juni 2019 voor het eerst een voetbaltoernooi op het veld. (Vorig jaar was het in de zaal.) Iedereen kan meedoen.
Plezier staat voorop, maar het gaat ook om de winst. Wie wordt kampioen 2019?


Je kunt je individueel of per groep opgeven. We spelen gemengd. Als je je individueel opgeeft, stellen we ter plekke teams samen.


Na de warming up starten we met de wedstrijden. Je speelt het hele toernooi; er is geen sprake van een afvalsysteem. Aan het einde bekijken we welk team de meeste wedstrijden gewonnen heeft.


Het toernooi is op zaterdag 22 juni 2019 in Nijmegen op een veld bij Quick. Van 14.00 tot 16.00 uur op sportpark De Dennen, Dennenstraat 25, Nijmegen. Na afloop kunnen we gebruikmaken van douches en de kantine.


Deelnamekosten zijn 5 euro. Hiervoor kun je 2 uur sporten en ontvang je een flesje water. Het winnende team ontvangt een prijs.


Op dezelfde dag is ook het badmintontoernooi en het beachvolleybaltoernooi van Pink Summer Sports. Aan het einde van de dag kun je aanschuiven voor het diner; aansluitend is er een feest met sporters van alle sportdisciplines van Pink Summer Sports. Voor diner en feest moet je je apart registeren.


Op zondag 23 juni kun je ook nog deelnemen aan open water zwemmen in de Spiegelwaal, een wielrentijdrit of hardlopen. Kijk voor meer informatie over deze sporten op de website van Gay Sport Nijmegen.


Wij hebben er zin in! Doe jij ook mee?
Informatie en opgeven kan via de website van Gay Sport Nijmegen.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden