Femmazing's Bachata Workshops

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 31 juli 2019
Tijd: 13:00 - 16:30
Type: Workshop
Website: https://femmazingbachataworkshops.entranz.nl

Locatie:

Naam: Adam Toren
Straat: Overhoeksplein 1
Postcode: 1031KS
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Wil jij samen met je partner, vriendin of familielid de fijne kneepjes van de sensuele dans Bachata leren? Kom dan 31 juli 2019 op Womensday Pride naar de Bachata workshop in Amsterdam.
 


Uitleg
 


Op Womensday tijdens de Amsterdam Pride zal de A'dam Tower volledig in het teken staan van de vrouwen! Femmazing organiseert van 13:00 t/m 16:30 drie workshops Bachata by Berthon Alberto.


 


Berthon is al heel wat jaren professioneel danser, zo danst hij allerlei verschillende soorten Zuid-Amerikaanse dansen zoals Bachata, Kizomba, Salsa, Afrohouse en Semba. Op Womens day Pride zal hij op de 16e verdieping van de A'dam Tower alle vrouwen een mix van Bachata Romantica en Bachata Dominicana leren.Wat is Bachata DominicanaDeze stijl is duidelijk te herkennen aan de snelle muziek. Bachata Dominicana wordt ook wel Bachata Auténtica genoemd, omdat het om de originele bachatastijl gaat. In tegenstelling tot de andere dansen wordt hierbij veel op de plek of in een kleine vierkante beweging gedanst. Dominicana is niet zozeer gericht op body movements, maar meer op het voetenwerk. Een goed gevoel van ritme is bij deze dansstijl gewenst.


 


Dansers weten perfect spontaan in te spelen op de beats, breaks en muziekveranderingen. Er wordt op enige afstand van elkaar gedanst terwijl men elkaars handen vasthoudt.Wat is Bachata RomanticaDe naam zegt het al: deze stijl heeft alles te maken met romantiek. Perfect om tijdens het dansen weg te zwijmelen in de ogen van je partner. Tijdens deze stijl is er meer souplesse van uit de heupen. De heupbeweging als accent op de 4e en 8ste tel zijn typisch voor de Bachata Romántica.

Ben jij enthousiast, hou je van dansen en wil je graag tijdens Womensday bij de Pride samen met een andere vrouw deze mooie sensuele dans leren? Koop dan snel je tickets.Speciale actie: nu niet 15,00 maar slechts € 10,- per persoon!Je kan tickets kopen voor één van de onderstaande workshops

13:00 - 14:00
14:15 - 15:15
15:30 - 16:30Informatie

Waar: 
A'dam Tower - Overhoeksplein 1 in Amsterdam

Wanneer:


Woensdag 31 juliPrijs: 
€ 10,- per persoon

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'30 years in the making'

De Renault Clio bestaat 30 jaar, en het automerk maakte een commercial over een 'tranen trekkende' lesbische liefdesgeschiedenis.

Lees verder

Ze is vreemdgegaan

'Ik kon nauwelijks bevatten wat ze zei, dus het enige wat ik deed was vragen naar details. Wie was het? Waar? Hoe laat? Wat heb je gedaan? Het bleek een nogal ranzig verhaal te zijn.'

Lees verder

COC Songfestival

Luz Bravo studeert aan de Tilburgse Rockacademie. Haar lied 'Harmony' gaat over de kracht en liefde van de Pride. Ze won het songfestival met 194 punten.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden