Drag Olympics

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 2 augustus 2019
Tijd: 18:00-23:59
Type: Sport
Website: https://www.facebook.com/events/2266182996794471/

Locatie:

Naam: HOMOMONUMENT
Straat: Westermarkt
Postcode: 1016 DH
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Dit jaar vindt op het Homomonument alweer de 15e editie van de International Drag Olympics plaats! 's Werelds grootste en belangrijkste sportevenement voor Drag Queens & Kings, waarbij de crème de la crème der drag-atleten vanuit de hele wereld naar Amsterdam afreist voor een bloedstollende strijd om het Olympisch Goud.


Traditionele sporten als de stilettosprint en handtaswerpen worden aangevuld met nieuwe evenementen. Gediplomeerde schoonheidsspecialisten staan gereed om hun tegenstanders te helpen en eerste hulp te bieden bij cosmetische noodgevallen.


Kom op tijd voor een goed plekje! Feest van 18.00 tot 00.00 uur, Drag Olympics van 19.00 tot 21.00 uur. Line-up TBA


Kom tijdens Pride Amsterdam 2019 weer naar het Homomonument en feest mee met de diverse en opgewekte crowd op de leukste gratis openluchtfeesten van Amsterdam. Met fijne dj’s, lekkere muziek, enthousiaste performers en vrolijke vrijwilligers om je dorst te lessen. 


FREE ENTRANCE | CHEAP DRINKS | NICE BEATS | HAPPY PEOPLE


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Verslaafd aan wiet

'Ik heb mijn eerste liefde weggejaagd. Mijn leven had er anders uitgezien als ik toen voor haar had gekozen in plaats van voor de wiet.'

Lees verder

Op zoek naar de nieuwe mens

Mounir Samuel is een man van de toekomst. Kritisch over de grenzen van gender schudt hij mensen wakker met theater en 'literaire tantra'.

Lees verder

Pussy verstopt

Het leed dat daten heet: Neem nou die keer dat ik vals werd beschuldigd van dierenmishandeling. Wat daar gebeurde kan ik nog steeds niet helemaal bevatten.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden