CLUB MIX 40+ Gay & Lesbian Party Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 september 2019
Tijd: 20:30-02:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/448814002544677/

Locatie:

Naam: Brebl
Straat: Waalbandijk 14e
Postcode: 6541 AJ
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Voorverkoop september-editie Club Mix feest voor 40+ Gay & Lesbian gestart. Tickets reserveer je vanaf nu online via ticketservice 'Ik Ben Aanwezig', het wijst zich vanzelf. Voorgaande feesten waren een groot succes, koop dus op tijd je kaartjes. Samen met onze DJ's maken we er ook dit najaar weer een fantastische avond van. In Brebl Honigcomplex Nijmegen wordt er gefeest op muziek van de jaren '80 tot nu.


Voorverkoop: € 10,00 (excl. servicekosten)


Aan de deur: € 13,00 (contant betalen)


En nog even dit...


Ben je nog net geen 40? Ben je niet gay maar heb je wel zin om te komen? Ben je gay en vind je het leuk om een niet-gay vriend of vriendin mee te nemen? Wij doen niet ingewikkeld, weet dat je welkom bent, we willen een open-minded feest!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren. Of praat mee op Facebook!

Recent nieuws:

Liefde: Hoe vind ik haar?

Dilemma: 'Ik krijg bijna het gevoel dat ik een sukkel ben dat ik een liefdevolle relatie zoek. Hoe ontmoet ik een leuke vrouw die hetzelfde wil als ik?'

Lees verder

Julian

Hoe moet je verder als de liefde van je leven sterft? Fleur Pierets kon maar één ding doen: Schrijven. Het resultaat is een boek even prachtig als meedogenloos.

Lees verder

Puck in beeld

'Wanneer kwam je erachter dat je lesbisch bent? Dat is een vraag die ik vroeger nooit kreeg.' Trans in Beeld is een project van TNN.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden