CLUB MIX 40+ Gay & Lesbian Party Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 september 2019
Tijd: 20:30-02:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/448814002544677/

Locatie:

Naam: Brebl
Straat: Waalbandijk 14e
Postcode: 6541 AJ
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Voorverkoop september-editie Club Mix feest voor 40+ Gay & Lesbian gestart. Tickets reserveer je vanaf nu online via ticketservice 'Ik Ben Aanwezig', het wijst zich vanzelf. Voorgaande feesten waren een groot succes, koop dus op tijd je kaartjes. Samen met onze DJ's maken we er ook dit najaar weer een fantastische avond van. In Brebl Honigcomplex Nijmegen wordt er gefeest op muziek van de jaren '80 tot nu.


Voorverkoop: € 10,00 (excl. servicekosten)


Aan de deur: € 13,00 (contant betalen)


En nog even dit...


Ben je nog net geen 40? Ben je niet gay maar heb je wel zin om te komen? Ben je gay en vind je het leuk om een niet-gay vriend of vriendin mee te nemen? Wij doen niet ingewikkeld, weet dat je welkom bent, we willen een open-minded feest!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ze wil naar een seksfeest

Zij & seks: 'Lijkt het je niet geil, al die lijven om ons heen?' Het riep bij mij het beeld op van een soort slangenkuil vol glibberige vrouwenlichamen.

Lees verder

Stukjes

Mooi en Onontkoombaar: De voorstelling van Corrie van Binsbergen en Frédérique Spigt is met lof ontvangen en nog tot eind maart te zien.

Lees verder

Koppelpogingen

Dilemma: Mijn vrienden proberen me steeds maar te koppelen, maar ik ben happy single op het moment en de koppelpogingen beginnen vervelend te worden. Wat zou jij doen?

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden