Qleurig

Algemene informatie:

Geplaatst door: SPOTforall
Datum: 11 oktober 2019
Tijd: 19:30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.lesbianfestival.nl/activiteit_qleurig/

Locatie:

Naam: Thiemeloods
Straat: Leemptstraat 34
Postcode: 6512 EN
Plaats: Nijmegen
Provincie: Groningen
Land: Nederland

Omschrijving:

Qleurig 2019

Ben jij er dit jaar ook bij? Het is alweer de 3e keer dat Qleurig tijdens Coming Outdag georganiseerd wordt! Dit jaar staat Qleurig in het teken van sport.

Vanaf 19.30 uur ben je van harte welkom in de Thieme Loods. We starten om 19.45 uur met enkele spoken word-optredens. Daarna vragen we experts het hemd van het lijf over hun visie op inclusief sporten. Eefke Mulder, voormalig hockeyinternational en sportambassadeur van Nijmegen, is een van de panelleden.

Mind Mix gebruikt theater om de vragen in een context te plaatsen, zodat iedereen mee kan praten. Ook het publiek mag zijn stem laten horen.

Aan het einde van de avond krijgen we een korte presentatie over de EuroGames 2022 en luisteren we naar "een vliegensvlugge verteller".

Deze avond wordt georganiseerd door bibliotheek Nijmegen, COC Regio Nijmegen, SchoolsOUT, SPOTforall en wordt mede mogelijk gemaakt door gemeente Nijmegen.


Opgeven vooraf is niet nodig. Entree is gratis.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden