Corontaine MoederdagMeeZing

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 mei 2020
Tijd: 19:00 - 20:00
Type: Muziek
Website: https://www.facebook.com/events/537141733611168/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Nederland, Vlaanderen en daarbuiten
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zondag 10 mei om 19:00 uur gaat Irene Hemelaar live op Facebook. Dit keer met: De Liefste van de Hele Wereld


Zoals al 15 jaar elke tweede zondag van de maand in haar favoriete café Saarein, maar dan in Corontaine online, live vanuit haar werkkamer. 


Ben je erbij op moederdag? Hartstikke leuk! Ga die avond om 19:00 uur naar Irene’s profiel op Facebook: https://www.facebook.com/irenehemelaar, haak aan en haak in!


Wat wordt er eigenlijk gezongen? De 13 liedteksten bundelt Irene in een boekje. Dat vind je vanaf 5 mei in het Facebook event: https://www.facebook.com/events/537141733611168/. (Nederlandstalige) verzoekjes kun je tot en met 3 mei insturen via irene@heavenlycreature.nl. Wie weet zit jouw favoriet er straks wel tussen!


PS: Het valt voor café Saarein niet mee in deze tijden van uitgaven zonder inkomsten het hoofd boven water te houden! Wil je eigenaresse Dia een hart onder de riem steken, geef dan een donatie via: https://www.ing.nl/particulier/betaalverzoek/index.html?trxid=2phQrm9AL7EKHt3mzgLtXzpk0sd4gsNc 


 


Lees meer over de Meezing in Saarein, bekijk een video: https://www.heavenlycreature.nl/zingen/meezing-saarein 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden