Bi-Café Nijmegen online

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 1 mei 2020
Tijd: 20.00-22.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/2611281349139680/

Locatie:

Naam: Via internetverbinding vanuit je huis
Straat: --
Postcode: --
Plaats: Via internetverbinding vanuit je huis
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Vrijdag 1 mei is het zover; het eerste Bi-Café Nijmegen online! Omdat wij het contact missen en regelmatig horen dat mensen de maandelijkse café-avonden missen hebben wij, net al veel ander organisaties, besloten digitaal te gaan. Vrijdag houden we ons eerste online café. Zorg zelf voor je drankje, chips of bitterballen, wij zorgen voor de techniek!

Ook online zijn we open voor iedereen die zich onder de brede paraplu van biseksualiteit thuis voelt. Of je jezelf nou bi, pan, poly, fluïde, queer, aseksueel maar bi-romantisch, hoe dan ook of helemaal niet benoemt.

Programma
- Welkom, uitleg en voorstelrondje
- Indeling in subgroepjes (3 rondes van 10 minuten) voor kennismaking aan de hand van een paar vragen. Tussendoor komen we terug in de ontvangstkamer.
- Na de derde ronde gaan de kamers open en kun je zelf naar een kamer naar keuze om te kletsen met wie je wilt.
- Rond 22 uur sluiten we plenair af om even van iedereen te horen hoe jullie het vonden.

Deelname
Klik op de volgende link: https://discord.gg/zbeAbXU. Mensen die al een Discord-account hebben komen via de link rechtstreeks in de ontvangstkamer terecht. Als je nog geen account hebt, voer je je e-mailadres in en maak je een wachtwoord aan. Na bevestiging log je in en kom je automatisch in de ontvangstkamer van de Bi-café chatroom terecht. Je kunt al wel in de ontvangstroom om te kijken of het werkt, maar je kunt voor 20:00 uur nog niet met anderen communiceren.

Houd er rekening mee dat je vooralsnog vanaf een iPad niet met camera aan het gesprek deel kunt nemen. Dit kan wel via de browser (FireFox of Chrome worden aangeraden) op je pc, of de applicatie die je op je pc kunt installeren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder

Babs: Half

Ritmisch, energiek en verhalend: producer en songwriter Babs brengt op 3 mei haar vijfde EP uit, over de zoektocht naar haar roots en identiteit. De release wordt ondersteund met een clubtour door het land.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden