Date-wandeling Utrecht 25 t/m 40 jaar

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 juni 2020
Tijd: 13:00-15:30
Type: Overige
Website: https://aboutlove.nl/doelgroep/lesbisch/

Locatie:

Naam: Station Utrecht Lunetten
Straat: Furkaplateau 101
Postcode: 3524 ZH
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Wandel speeddaten in Utrecht


Wandel speeddaten in Utrecht


Kom wandel speeddaten in Utrecht met lesbische singles van 25-40 jaar! Vanaf station Utrecht Lunetten ga je op pad met ongeveer 10-15 vrouwen. Al wandelend kun je elkaar leren kennen.


Voor de wandeling


Voordat de wandeling plaatsvindt, ontvang je per e-mail informatie over de wandeling en de namenlijst met foto’s van de deelnemers. Ook sturen we je een link waarmee je na de wandeling aan ons kunt doorgeven met welke deelnemer(s) je graag in contact wilt komen.


Tijdens de wandeling


We ontmoeten elkaar op station Utrecht Lunetten. Wie wil, ontvangt van ons de wandelroute op papier en een flesje water plus tussendoortje.


Je wandelt door het schitterende landgoed Amelisweerd, langs Fort Rhijnauwen en over het jaagpad langs de Kromme Rijn. De wandeling eindigt na ongeveer 10 km weer bij station Utrecht Lunetten.


Bij vragen/problemen kun je ons tijdens de wandeling te allen tijde telefonisch bereiken.


Na de wandeling


Na de wandeling kun je (als je dat wilt) aan ons doorgeven met welke deelnemer(s) je verder in contact wilt komen. Heeft de ander aangegeven ook in contact te willen komen met jou, dan ontvangen jullie binnen 24 uur elkaars e-mailadres.


Heb je, om welke reden dan ook, geen match? Dan is je volgende (wandel) speeddate gratis.


Wandel je mee?


We zijn er trots op dat we al heel veel singles hebben mogen koppelen de afgelopen jaren. Heb jij ook zin om op een leuke manier in contact te komen met andere lesbische singles? Schrijf je dan in voor deze wandeling!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden