Online speeddate Lesbisch 30-45 jaar in Utrecht

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 mei 2021
Tijd: 19:30-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://aboutlove.nl/event/details/lesbisch-30-45-jaar-2/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Speeddaten vanuit huis met singles in jouw regio: schrijf je in voor een video speeddate voor vrouwen! Je kunt deelnemen met je smartphone, tablet of computer. Hiervoor hoef je niets te installeren. Tijdens deze speeddate heb je ongeveer 10-12 dates. Iedere paar minuten verschijnt er een nieuwe date in beeld.


Na de speeddate


Na de speeddate kun je via je online datepagina aan ons doorgeven met wie je verder in contact wilt komen. Dezelfde avond nog mailen we je de voornaam en het e-mailadres van de single(s) met wie je een match hebt.


Gelukkig kunnen we de meeste deelnemers verblijden met meerdere matches. Heb je geen match, dan is je volgende online speeddate naar keuze gratis!


Wil je meer informatie over het online speeddaten bij About Love? Neem dan een kijkje op deze pagina.


Date je mee?


De afgelopen jaren mochten we duizenden singles verwelkomen bij onze speeddates en hebben we al vele liefdes en vriendschappen zien ontstaan. Ook zin om te speeddaten? Dit is je kans!


Datum


12 mei 2021


Locatie


Vanuit huis


Planning


19:30 uur – Start speeddate


± 21:00 uur – Einde speeddate


Contact


Heb je nog vragen? Neem een kijkje op onze pagina met veelgestelde vragen, mail ons via info@aboutlove.nl of bel naar 085 401 95 36.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden