Bi-café

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 3 september 2021
Tijd: 20:00-23:59
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/231863648856528/

Locatie:

Naam: Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 3 september is er weer een Bi-café. Het Bi-café is een gezellige ontmoetingsplaats voor iedereen die zich op een een of andere manier aangetrokken kan voelen tot mensen van meer dan 1 geslacht of gender. Maar ook voor partners, vriend(inn)en en bekenden en andere geïnteresseerden.


Je kunt er een praatje maken, wat drinken, vragen stellen, dansen, nieuwe mensen leren kennen, ervaringen uitwisselen enz.


We beginnen zoals altijd om 20:00 uur, vanaf plm. 19:45 uur zijn er 1 of 2 gastpersonen aanwezig om iedereen op te vangen en welkom te heten, en eventuele vragen te beantwoorden. De gastpersonen zijn herkenbaar aan hun zwarte T-shirt met Bi-café logo. Aan het begin van de avond zitten we altijd voorin het café, zodat je ons goed kunt vinden. Later op de avond verplaatsen we ons naar achteren.


Vrijdag 3 september


Aanvang 20:00 uur


Marcus-Antonius


St. Anthoniusplaats 16, Nijmegen


Bi-café Nijmegen is onderdeel van @COC Regio Nijmegen


Uiteraard kunnen er dingen veranderen ivm het coronabeleid. Dat laten we dan zo snel mogelijk weten.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden