Samen naar de Roze film ‘Deux' en eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 10 oktober 2021
Tijd: 15:00
Type: Film
Website: https://www.iffg.nl/

Locatie:

Naam: De Nieuwe Doelen, Theater De Vijfzinnen
Straat: Haarstraat 64
Postcode: 201JD
Plaats: Gorinchem
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Net voor de lockdown in maart 2020 zouden we naar Deux gaan op het Roze filmfestival in Amsterdam. We krijgen een soort van herkansing want om 15:00 uur in De Nieuwe Doelen, Theater De Vijfzinnen (Haarstraat 64, 4201 JD Gorinchem) draait het Internationaal filmfestival Gorinchem deze film nog eens! Je kaartje koop je hier https://www.iffg.nl/specials/agenda/deux/ Daarna gaan we gezellig nog wat eten bij Hoofdwacht aan de Grote Markt 6 in Gorinchem. Reserveren is verplicht, dus als je interesse hebt om mee te gaan en dan hoor ik het graag via klaartjebloks@gmail.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Kracht van fantasie

Rouze: Erotische luisterverhalen gericht op de moderne vrouw. 'Onze verhalen zijn romantisch, spannend en plagerig maar vaker gewoon heel opwindend. Kies waar jij zin in hebt.'

Lees verder

LHBTIQ+ Mindfulness

Stress kan je blik vernauwen, ervoor zorgen dat je maar blijft doorgaan en jezelf daardoor een beetje vergeet. Mindfulness is met aandacht dingen doen en beleven.

Lees verder

Paarse Vrijdag 2021

Join the movement op 10 december! Met naar verwachting een half miljoen scholieren op zeker 2500 scholen lijkt aan die oproep nu al overweldigend gehoor te zijn gegeven.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden