LHBTIQ+ meditatie retraite

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 18 november 2021
Tijd: 16:00
Type: Overige
Website: https://www.sanghametta.nl/onze-retraites-workshops/

Locatie:

Naam: International Theosofisch Centrum
Straat: Meentweg 9
Postcode: 1411 GR
Plaats: Naarden
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Van 18 t/m 23 november 2021 organiseert Sangha Metta in samenwerking met Stichting Inzicht Meditatie Nederland een Vipassana meditatie retraite speciaal voor LHBTIQ+  mensen.  Met deze retraite in Nederland willen we een ongedwongen en ondersteunende omgeving voor LHBTIQ+ mensen creëren om aandacht (mindfulness), vriendelijkheid en wijsheid te cultiveren door middel van inzichtmeditatie.


Het delen van stilte en meditatieve ruimte met gelijkgestemden, stelt ons in staat om meer in vrede met onszelf te zijn, van moment tot moment. Tijdens het luisteren naar de leringen van wijsheid en mededogen, het met aandacht zitten, lopen, eten en rusten, ontstaan bevrijdende inzichten en wordt helderheid en vrijheid verworven. We kunnen leren om een steeds groter wordend gevoel van welzijn te vinden, vreugde te ervaren en de vrijheid van het hart te bevorderen. We oefenen op deze manier zowel in ons eigen voordeel als in het belang van anderen.


De retraite is open voor LHBTIQ+ mensen met en zonder meditatie ervaring.


Voor meer informatie en inschrijven, zie: https://sanghametta.corsizio.com/c/608495bfc559a1175b2de7fa


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden