Poink

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 24 januari 2022
Tijd: 20.00 - 22.00
Type: Overige
Website: https://poink.info/online-speeddate-vrouw-vrouw-25-35-jaar-maandag-24-januari-2022/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Poink Online Speeddate vrouw-vrouw 25-35 jaar


Maandag 24 januari 2022


20:00 – 22:00


 


Is het voor jou óók tijd om nieuwe vrouwen-die-van-vrouwen-houden (LBTQ+) te leren kennen? Poink organiseert een online speeddate avond ‘ontmoet, klets & deel’. Om op een prettige manier in contact te komen met nieuwe vrouwen.


 


We creëren een sfeer waarin je elkaar kunt ontmoeten, met elkaar in gesprek kunt raken en met elkaar kunt delen. Als het je insteek is om ‘snel een vrouw te scoren’, raden we je van harte aan om elders te zoeken. Binnen de Poink speeddate geven we graag ruimte aan ontmoetingen waarin openheid, wederzijds respect, diepgang en oprechte nieuwsgierigheid centraal staan. En uiteraard mag de liefde daarbij!


Een leuke manier om elkaar te leren kennen. Ongedwongen. Online. Vanuit huis.


 


De speeddate is deze keer voor vrouwen van 25-35 jaar.


 


Wil jij ook speeddaten, maar wil je in een andere leeftijdsgroep, mail ons dan gerust, dan houden we je op de hoogte!


 


Gespreksregels online speeddates Poink Je kunt alleen meedoen aan de online speeddate als je je verbindt aan de gespreksregels. Zo zorgen we voor een veilige en prettige sfeer. Ook heb je een laptop of computer nodig met webcam en microfoon. Lees hier meer over de ins en outs van een online Poink speeddate.


 


De speeddate kost 6 euro. Er kunnen maximaal 12 vrouwen meedoen.


Aanmeldingen lopen via de mail.


HOE WERKT HET?


· Je hebt een laptop of computer nodig met internet, een webcam en een microfoon (telefoon kan ook, maar op een laptop of computer heb je het beste beeld).


· Meld je aan en maak 6 euro over.


· Zet de datum/tijd in je agenda.


· Check alsjeblieft vooraf zelf je camera en geluid!


· Enkele dagen voor de speeddate ontvang je een inloglink.


· Op de dag en tijd van het event klik je vanaf 19:30 op de persoonlijke link en kom je vanaf 19:45 op de speeddate meeting terecht. De gastvrouwen heten je welkom.


· Tijdens de speeddate ga je 1-op-1 met elkaar in gesprek.


· Als je graag nog eens verder kletst met één of meerdere vrouwen, kun je dat op het einde van de avond kenbaar maken aan elkaar.


 


Korte info Online vrouw-vrouw speeddate 25 – 35 jaar “Ontmoet, klets & deel” Datum: Maandag 24 januari 2022 van 20:00 tot 22:00 Gastvrouwen: Lenny en Anita


Locatie: online via ZOOM Kosten: 6 euro per persoon Aanmelden: speeddatepoink@gmail.com


 


Poink is voor vrouwen die van vrouwen houden. Je bent wel of niet uit de kast, je bent zeker van je zaak of je twijfelt nog, je bent pan, queer, bi, lesbisch, trans of je hebt geen idee. Je bent van harte welkom.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De Geliefden

Debuut Willemijn Kranendonk: Jacqueline en Rosa hebben als twintigers een intense relatie maar gaan uit elkaar. Veertig jaar later kijken ze terug. Hebben ze de juiste keuzes gemaakt?

Lees verder

Hindostaans & Queer

Zichtbaar mét trots: We spraken vier powervrouwen over hun energieke strijdkracht, coming-out, religie en taboes. Samen strijden zij voor samenhorigheid en zichtbaarheid binnen én buiten de Hindostaanse gemeenschap.

Lees verder

Morgen ben ik weer alleen

'Ik wil haar liefde maar voor één nacht.' Jasha Eliane (21) bracht een nieuw nummer uit, over de korte liefde tussen twee vrouwen. 'Een verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden