Tutti 2022 - LHBTI Korenfestival

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 mei 2022
Type: Festival
Website: https://www.nrkf.nl/

Locatie:

Naam: Amare
Straat: Spuiplein 150
Postcode: 2511 DG
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

*Nederlands LHBTI-korenfestival komt naar Den Haag*


Zaterdag 7 mei is Tutti 2022, het LHBTI Korenfestival in Den Haag. Vrouwenkoor de Heksenketel en Homomannenkoor Vox Rosa organiseren dit feestelijk festival namens het Nederlands Roze Korenfestival. 


Het begint zaterdagochtend met een originele ontvangst in Amare onder leiding van zangeres Esther Hart. Daarna zijn er op meerdere podia in het centrum van Den Haag middagoptredens met professionele ondersteuning. ’s Avonds schitteren alle deelnemers in de gloednieuwe concertzaal Amare.


Zaterdagavond is er een buffet en party in het COC Haaglanden. De volgende dag is er voor de volhouders nog een ontbijt en een rondvaart -een Roze Ooievaart- door de mooie Haagse grachten.


Het wordt een Haags weekend, dat je lang bijblijft! 


 


Tutti 2022: facebook.com/tutti2020


Vrouwenkoor de Heksenketel: facebook.com/Vrouwenkoor-de-Heksenketel-104681007741125


Homo mannenkoor Vox Rosa: facebook.com/VoxRosa


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder

Kastdeuren en pizza

'Die wijven ook altijd. Op een dag kom je de goeie tegen, geloof mij maar.' Mona was er de hele middag en ook Lisa voegde zich bij het bonte gezelschap. – Fran & The City, deel 9.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden