Vrouw-vrouw speeddate in Utrecht | 25-40 jaar

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 26 februari 2022
Tijd: 14:00 - 16:30 uur
Type: Cafe & Party
Website: https://aboutlove.nl/doelgroep/lesbisch/

Locatie:

Naam: Mr Black and the White Ox (in De Blend)
Straat: Vleutensevaart 100
Postcode: 3532 AD
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Tijdens deze vrouw-vrouw speeddate ontmoet je 15-20 singles. Iedere date duurt ongeveer 4 minuten, waarna de bel klinkt en iedereen van plek wisselt. Zo leer je iedere ronde een nieuwe single kennen.


Bij aanvang van de speeddate ontvang je een datekaart, waarop je kunt aangeven met wie je verder in contact wilt komen.


Deze vrouw-vrouw speeddate vindt plaats in Utrecht bij het sfeervolle restaurant Mr Black and the White Ox. In een aparte ruimte, zodat je meer dan genoeg privacy hebt om je dates te leren kennen. De locatie is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Je kunt voor de speeddate-locatie parkeren.


Heb jij aangegeven in contact te willen komen met een of meerdere dames, en geldt dit andersom ook, dan hebben jullie een match! Binnen 24 uur na het speeddaten ontvang je van ons de matchmail met daarin de contactgegevens van je match(es).


Mocht je geen match hebben, dan is je volgende keer speeddaten gratis!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder

Rollercoaster nummer 2

We zaten in de wachtstand. Zenuwslopend. Onze stemming ging op en neer: de ene keer zeker wetend dat het goed ging, de andere keer in zak en as, omdat het niet goed voelde.

Lees verder

Vers leesvoer

'Dat ene boek dat je leven veranderde…' Zij/haar is een verzameling essays over lesbische romans. Ook lees je het debuut van Lara Billie Rense en schreef Nadine Swagerman een nieuw YA- boek.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden