Shelter City Tour - fototentoonstelling

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 19 mei 2022
Type: Overige
Website: https://justiceandpeace.nl/grote-openlucht-fototentoonstelling-in-centrum-den-haag-ter-viering-van-10-jaar-shelter-city/

Locatie:

Naam: Turfmarkt, naast Den Haag Centraal Station
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Nog tot 20 mei kun je de openlucht fototentoonstelling ter viering van 10 jaar Shelter City. De buitententoonstelling Shelter City Tour toont de portretten van zes mensenrechtenverdedigers, waaronder die van Judith (foto). Zij verbleef eerder in een Shelter City in Nederland. Het werk van de zes varieert van LGBTIQ+-rechten in Nigeria en Zimbabwe, gedwongen verdwijningen in Mexico, burgerrechten in Thailand, de rechten van ten onrechte vastgehouden gevangenen in Pakistan en de persvrijheid in Honduras.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De H van Hetero

Solange Dekker & Luuk Dresen maken een podcast die voor eens en altijd een brug slaat tussen de LHBTIQA+ gemeenschap en de hetero cis-mannen en -vrouwen. Aflevering 1: de L van Lesbisch.

Lees verder

'Lesbisch groentje'

Zou het alleen bij kletsen blijven, misschien een voorzichtige kus, of sta ik binnen een kwartier weer buiten? Uit nieuwsgierigheid ging ik online op zoek naar een seksdate.

Lees verder

Roze voetbalfans

Op TV: De serie De roze supporters volgt in vier afleveringen een aantal voetbalfans in hun pogingen om homofobie uit de voetbalstadions te bannen. Te zien vanaf maandag 16 mei.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden