Janey - Bitterzoet

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 29 oktober 2022
Tijd: 23:30-04:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/3253299471600212

Locatie:

Naam: Bitterzoet
Straat: Spuistraat 2 HS
Postcode: 1012 TS
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

For girls who love girls who love girls. 


LET OP; 21+ !!


Wauw, Bitterzoet... de parel waar het nachtleven voor Janey begon, and I am back! Op zaterdag 29 oktober open ik mijn deuren voor de ladies die van 90s/00s muziek houden een echte throwback editie! Heel veel meezingen kun je verwachten in de Bitterzoet. Ps: zij hanteren tegenwoordig een 21+ deurbeleid en zullen hierop controleren!


We all love women, don't we? Let's get together and meet new lovers & friends. Janey will bring all the girls to the urban yard. Let's dance, drink, flirt, laugh, connect and vibe.


Line-up:


TBA


Tickets: https://www.chipta.com/.../janey-bitterzoet/event-info/


 


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Ride or Die

Queer Brighton alt-rockers ARXX brengen hun langverwachte debuutalbum uit op 31 maart. 'Gedurfd en goudeerlijk', de verhalende songs zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen.

Lees verder

Roze in wit

Dokters voor diversiteit & inclusiviteit in de zorgsector: De organisatie zet zich in voor het verbeteren van het LHBTI+-leefklimaat in de zorg, voor zowel artsen als patiënten.

Lees verder

Conqueer the World

Queer Cinema op Kaboom Animation Festival in Amsterdam, Utrecht en online: Betreed de wondere wereld van queer animatie en zie hoe queer identiteit wordt gerepresenteerd in het genre.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden