Bi-café Nijmegen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 4 november 2022
Tijd: 20.00 - 23.59
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1218614985670838

Locatie:

Naam: Café Marcus-Antonius
Straat: Sint Anthoniusplaats 15
Postcode: 6511 TR
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Op vrijdag 4 november is er weer een Bi-café. Het Bi-café is een laagdrempelige ontmoetingsplek voor iedereen die zich aangetrokken voelt tot mensen van meer dan 1 geslacht of gender. Ongeacht hoe je jezelf identificeert of wat je eigen geslacht of gender is. Ook je partner(s), familie, vrienden en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom.


Kom een drankje drinken, praatje maken, vragen stellen, ervaringen uitwisselen, nieuwe mensen leren kennen, dansen enz.


Aan het begin van de avond zitten we voorin het café bij het raam, later op de avond verhuizen we naar achteren.


Om nieuwe mensen welkom te heten zijn er altijd 2 gastpersonen aanwezig. Deze zijn herkenbaar aan hun zwarte t-shirt met Bi-café logo.


Op dezelfde avond is er vanaf 22.00 uur Queeruption in hetzelfde café (link volgt). Dat is dansen op je favoriete queer popmuziek, van de 80's tot nu.


Bi-café Nijmegen is onderdeel van COC Regio Nijmegen. Contact en informatie: bi@cocregionijmegen.nl (https://cocregionijmegen.nl/).


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder

Caribisch & queer

Hoe zit het precies met het roze leefklimaat in het Caribisch gebied? Homoseksualiteit is nog strafbaar in zes verschillende gebieden, maar er zijn ook positieve ontwikkelingen.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden