Silent Disco en lekker eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 januari 2023
Tijd: 18:15
Type: Cafe & Party
Website: https://www.rgb.nl/eindhoven

Locatie:

Naam: Eetcafé D'eters
Straat: Kerkstraat 30
Postcode: 5611 GK
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

De RGB Silent Disco bar in Eindhoven is geen gay bar, maar is wel naast Bar De Regenboog op het Stratusmseind. We gaan gezellig met een groep dames dansen op ieder zijn favoriete muziek die je instelt op de koptelefoon die je daar krijgt. Aan de kleur van het lampje zie je wie er naar dezelfde muziek luistert en wil je kletsen dan zet je hem gewoon af en dan is er geen muziek. De entree is gratis. We gaan van te voren gezellig eten om 18.15 uur bij Eetcafé D'eters (Kerkstraat 30, 5611 GK) dat op loopafstand ligt van de RGB bar. De RGB bar gaat open om 21.00 uur.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden