Silent Disco en lekker eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 januari 2023
Tijd: 18:15
Type: Cafe & Party
Website: https://www.rgb.nl/eindhoven

Locatie:

Naam: Eetcafé D'eters
Straat: Kerkstraat 30
Postcode: 5611 GK
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

De RGB Silent Disco bar in Eindhoven is geen gay bar, maar is wel naast Bar De Regenboog op het Stratusmseind. We gaan gezellig met een groep dames dansen op ieder zijn favoriete muziek die je instelt op de koptelefoon die je daar krijgt. Aan de kleur van het lampje zie je wie er naar dezelfde muziek luistert en wil je kletsen dan zet je hem gewoon af en dan is er geen muziek. De entree is gratis. We gaan van te voren gezellig eten om 18.15 uur bij Eetcafé D'eters (Kerkstraat 30, 5611 GK) dat op loopafstand ligt van de RGB bar. De RGB bar gaat open om 21.00 uur.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Het laatste voorjaar

Langverwachte derde roman van Minke Douwesz! Verlies en verandering kenmerken het leven, in dit geval het leven van Ese Jelles, die op de fiets- en in haar hoofd en verleden- een bijzondere reis maakt.

Lees verder

K's Choice - Community Edition

What You See Festival: Leo van Emden volgde twee maanden lang de bijna 100 zangliefhebbers uit de LGBTQIA+ gemeenschap in hun reis naar een concert met K's Choice.

Lees verder

Pink Parents: Sylvia en Wendy

'Het krijgen van een kind is voor veel regenboogouders een intensief traject en dan is het kindje daar… Hoe leuk is het dan als iemand met een cadeautje komt dat op jouw gezin gericht is?'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden