Silent Disco en lekker eten

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 januari 2023
Tijd: 18:15
Type: Cafe & Party
Website: https://www.rgb.nl/eindhoven

Locatie:

Naam: Eetcafé D'eters
Straat: Kerkstraat 30
Postcode: 5611 GK
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

De RGB Silent Disco bar in Eindhoven is geen gay bar, maar is wel naast Bar De Regenboog op het Stratusmseind. We gaan gezellig met een groep dames dansen op ieder zijn favoriete muziek die je instelt op de koptelefoon die je daar krijgt. Aan de kleur van het lampje zie je wie er naar dezelfde muziek luistert en wil je kletsen dan zet je hem gewoon af en dan is er geen muziek. De entree is gratis. We gaan van te voren gezellig eten om 18.15 uur bij Eetcafé D'eters (Kerkstraat 30, 5611 GK) dat op loopafstand ligt van de RGB bar. De RGB bar gaat open om 21.00 uur.


Aanmelden via: klaartjebloks@gmaill.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden