Regenboogborrel Heemstede

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 februari 2023
Tijd: 19:00-21:00
Type: Cafe & Party
Website: https://coc-kennemerland.nl/events/event/regenboogborrel-heemstede/

Locatie:

Naam: Loco Coffee
Straat: Julianalaan 6
Postcode: 2101 ZB
Plaats: Heemstede
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het nieuwe seizoen van de Regenboogborrel Heemstede is begonnen. In februari, maart, april, mei en juni komen de eerste borrels. In de zomer zijn er geen activiteiten. In september, oktober en november worden de laatste Regenboogborrels georganiseerd.


Omdat muziek, kunst, dans, verdieping en plezier geeft is het OPEN PODIUM een blijvend concept geworden in de Heemsteedse Regenboogborrels.


Iedereen die wil optreden op Open Podium is van harte welkom om 3 of 4 akoestische muzieknummers, of een act van ongeveer 20 minuten te doen. Informatie of aanmelding kan via de organisatie Regenboogborrel Heemstede.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Gender Queer

Verbannen boek: De graphic novel beschrijft Maia Kobabe's verwarrende ontdekkingstocht naar hun genderidentiteit. Hoe kom je erachter wie je bent als geen enkel label exact past?

Lees verder

Horoscoop april 2023

Vertrouw op feiten en je eigen instinct. Laat je niet teveel wijsmaken door anderen. Verwacht tijdens de zonsverduistering in Ram een nieuwe start. Misschien wel met haar. Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

Wormmaan

'Een mens is een vat vol tegenstrijdigheden.' Mariken Heitman ontving de Libris Literatuur Prijs voor haar tweede boek: Wormmaan. 'De wereld is in de war, niet Elke, mijn alter ego.' Wij spraken haar.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden