CinemAsia Film Festival | Queer Nongkrong

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 12 maart 2023
Tijd: 11:30
Type: Workshop
Website: https://cinemasia.nl/nl/filmfestival/queer-nongkrong/

Locatie:

Naam: Studio/K
Straat: Timorplein
Postcode: 1099 CC
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

CinemAsia Film Festival nodigt de queer gemeenschap voor onze Queer Nongkrong, een ontmoetingsplek vol activiteiten en bijeenkomsten. Geïnspireerd door het Indonesische concept van de nongkrong—samen lekker rustig niksen—is de Queer Nongkrong een experiment met workshopsessies waarin iedereen vrij in- en uit mag lopen. We hebben drie sessies samengesteld onder leiding van leden van de queer Aziatische gemeenschap van uit heel Nederland met als doel een veilige plek te bieden, samen te komen, jonge talenten te koesteren, en een gemeenschap te creëren.


 


11:30 – 13:00 Between here and there


 


creative workshop with Tyra Ang


Een gezellige, relaxte workshop waarin je een serie beelden maakt om jezelf en je ervaringen uit te drukken. Door te schilderen, collages te maken, tekenen en te praten, creëren we op een zorgeloze manier iets belangrijks. In samenwerking met Dona Daria's Young Asian Leaders initiative.


 


13:00 – 13:40 Balinese Movement Workshop 


 


with Arnaud Kokosky Deforchaux


In deze workshop leert Arnaud je de beroemde hoofd-, oog- en handbewegingen die typisch zijn voor de klassieke Balinese dans. De focus op de basishouding genaamd agem. Aan het einde van de workshop leer je enkele stappen voor een eenvoudige choreografie. En nadat jij je spieren hard aan het werk hebt gezet, eindigen we met een ontspanningsoefening.


 


14:30 – 16:00 Queer Craftie


with Lu Lin


Doe mee aan deze haak sessie onder het genot van  thee en snacks. Je wordt uitgenodigd om je innerlijke kind uit te drukken door de kunst van het samen maken. Voorkennis van of ervaring met haken is niet nodig, je wordt begeleid in het proces.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder

Afscheid

Inseminatiepoging drie was raak, maar na twee maanden bleek het kindje niet meer te leven. Wat moest er nu gebeuren? 'Afwachten,' had de arts gezegd. Dat gingen we dus maar doen...

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden