Wandeling voor lesbiennes

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 30 april 2023
Tijd: 11:00
Type: Overige
Website: https://ollopa.nl/agenda/

Locatie:

Naam: Kasteel Nemerlaer
Straat: Kasteellaan 2
Postcode: 5076RE
Plaats: Haaren
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Ik organiseer regelmatig wandelingen op de Kampina. De Kampina, een natuurgebied tussen Boxtel en Oisterwijk, kent veel variatie. Van uitgestrekte heide waar paarden en runderen grazen, tot donkere dennenbossen met kabbelende beekjes waar je de spechten hoort timmeren op de bomen. Er valt veel bijzonders te zien op de Kampina: insecten, de boomvalk, de wulp, boompieper, reeën en ijsvogels. Of wat dacht je van de roodborsttapuit, klokjesgentiaan of de heikikker? 

Maar deze diversiteit bekijken wordt nog mooier in het gezelschap van leuke mensen! Wandelen is een leuke manier om een keertje in de natuur te zijn en nieuwe mensen te leren kennen. Op 30 april organiseer ik een wandeling voor lesbiennes. Wandel je mee?


Aanmelden kan via de website: https://ollopa.nl/agenda/


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden