Jong & Out Arnhem

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 16 april 2023
Tijd: 13:00-16:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.cocmiddengelderland.nl/activiteiten/agenda/

Locatie:

Naam: Café Bosch
Straat: Apeldoornseweg
Postcode: 6828 AB
Plaats: Arnhem
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Jong&Out Arnhem, elke 3e zondag van de maand van 13.00 – 16.00 uur. Jong&Out is dé community voor iedereen tot en met 18 jaar, wat je seksuele oriëntatie en genderidentiteit ook is. Vind jij het leuk om andere jongeren uit Arnhem en omgeving te ontmoeten, meld je dan aan voor een Jong&Out Arnhem meeting!


 


Er worden regelmatig leuke activiteiten gehouden, zoals een filmvertoning, een barbecue of voorlichting.


Over COC Midden-Gelderland


COC Midden-Gelderland stimuleert en faciliteert ontmoetingen en activiteiten die in lijn zijn met onze doelstelling dat iedereen zichzelf kan, mag én durft te zijn. Zo organiseren we onder andere bijeenkomsten voor LHBTI-jongeren tot 18 jaar en hebben we wekelijks een informatiespreekuur. Bekijk het complete overzicht op deze pagina. Hier kan je ook activiteiten van partners in de regio vinden.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden