FIERCE! BLACKOUT EDITION

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 april 2023
Tijd: 21.00
Type: Cafe & Party
Website: https://astrant-ede.nl/evenementen/fierce-blackout-edition/

Locatie:

Naam: Astrant
Straat: Kuiperplein 31
Postcode: 6713 AX
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Lichten uit, Black lights aan! Fierce presenteert: het kleurrijkste, straight-friendly queer feest van Ede, Blackout Editie! Kom in het wit, hul je bij ons in fluor en light up the room met jouw inner fierceness! Onder leiding van Dj Dewi Divine gaan alle remmen los en dansen we tot de vroege uurtjes onder de blacklights!


Blackout? In darkness we shine the brightest!
Dit is het feest van de misgelopen kansen herpakken, met een kleine knipoog naar onze glitterparty vorig jaar die door een blackout met een sisser afliep. Zo kun je ook weer genieten van de meest toffe artiesten die je nog kent van afgelopen Ede Pride: Boter bij de Vis en Jasha, maar nu helemaal droog!


Pak jij deze vette kans op een onvergetelijke nacht?  


Dit is het laatste grote queer feest (Fierce 18+) van het seizoen voor we in juli los gaan op pride. Be there, or be square! 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Horoscoop mei 2024

'De tijd die je nu steekt in het echt leren kennen van die leuke vrouw, voordat je halsoverkop weer ergens induikt, zal je een hoop drama besparen.' Wat staat jou te wachten deze maand?

Lees verder

L'arche de Noé

Het verhaal over een groep LHBTIQ jongeren die zijn verstoten door hun familie. Ze hebben allemaal het verlangen om te bestaan, om hun plaats in de samenleving te vinden. Te zien vanaf 16 mei.

Lees verder

Verkeerde kant

'Ze hebben haar tegen de muur gegooid, in haar gezicht geslagen, geschopt en bloedend achtergelaten, alleen maar omdat ze lesbisch was.' – Fran & The City, deel 11.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden