Café Oké

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 mei 2023
Tijd: 14:00-17:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/CafeOkeCocZwolle

Locatie:

Naam: Wijkcentrum de Enk
Straat: Enkstraat 67
Postcode: 8012 VA
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Elke eerste zaterdag van de maand is er Café Oké! Café Oké biedt een veilige en gezellige ontmoetingsplek voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking die op iemand van hun eigen sekse vallen.


De cafémiddag is van 14.00 tot 17.00 uur. De locatie is wijkcentrum De Enk, Enkstraat 67 in Zwolle, zo’n tien minuten lopen van het NS station. De Enk is rolstoeltoegankelijk en natuurlijk heel gezellig!


Het zijn altijd heel gezellige middagen en je bent van harte welkom om ook langs te komen! De bezoekers van Café Oké Zwolle zijn mannen en vrouwen van alle leeftijden en komen uit de wijde omgeving van Zwolle.


Meer weten? Kijk op Café Oké of neem contact op via cafe-oke@coczwolle.nl.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Volleybal: Netzo & EuLeVoTo

Europees Lesbische Volleybaltoernooi in Amsterdam: de 33e editie van EuLeVoTo is dit weekend. We spreken Megan, over volleybal, het toernooi en de Amsterdamse queer vereniging Netzo.

Lees verder

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden