Zwolle Pride

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 25 augustus 2023
Type: Groot Event
Website: https://www.zwollepride.nl/

Locatie:

Naam: Zwolle
Plaats: Zwolle
Provincie: Overijssel
Land: Nederland

Omschrijving:

Maak je klaar om van jezelf te houden en jezelf te vieren als onderdeel van onze geweldige community op het ZWOLLE PRIDE Festival!

Dit evenement is een dikke knuffel voor ons allemaal, unieke individuen, die onze verschillen vieren en ons op de meest hartverwarmende manier samenbrengen. Het is perfect voor alle leeftijden en belooft een week vol gelach, kunst, muziek en veel dans te worden.

Als iemand die respect en acceptatie, gelijkheid en inclusiviteit hoog in het vaandel heeft staan, kan ik niet blijer zijn om mee te doen en het luid en trots te zeggen:
I LOVE ME!

Van inspirerende dialogen tot betoverende kunstexposities en feesten waar je blij van wordt, dit festival is de perfecte plek om je individualiteit te omarmen en in contact te komen met anderen die jouw waarden delen. We zijn allemaal uniek op onze eigen manier, maar we maken ook deel uit van een grotere gemeenschap, en dit evenement herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om beide te omarmen. Samen creëren we iets dat nog krachtiger is. Ik kan niet wachten om de hele nacht te dansen met nieuwe en oude vrienden.

Dus kom met me mee en laten we samen onvergetelijke herinneringen creëren terwijl we onszelf en onze community vieren tijdens dit geweldige evenement.

Maak je klaar om de liefde te voelen, voor jezelf en iedereen om je heen!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Zichtbaar en bang

'Mijn wens voor Lesbian Visibility Day is dat iedereen zichzelf mag zijn, zonder veroordeeld te worden door anderen. Voor mezelf wens ik dat ik wat meer lef krijg om te gaan staan voor wie ik ben.'

Lees verder

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden