Mind The Gap x Uit 'T Leven

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 20 mei 2023
Tijd: 15:30-17:30
Type: Film
Website: https://www.eventbrite.com/e/tickets-mind-the-gap-x-uit-t-leven-632667293907

Locatie:

Naam: Beautiful Distress House
Straat: Ms. van Riemsdijkweg 41a
Postcode: 1033 RC
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Filmvertoning van de documentaire Uit Het Leven in Beautiful Distress House in Mind The Gap tentoonstelling: mentaal welzijn & LGBTQIA+. 


Twee jaar lang volgden documentairemaker Tim Dekkers en scenarist Henk Burger drie LHBTQIA+ hoofdpersonages die een inktzwarte periode van depressie en zelfmoordpogingen doormaakten. Lukt het acrobaat Jean, model/transvrouw Solange en wethouder Kris om de draad weer op te pakken en een voorbeeld te zijn voor anderen? Het resultaat is deze aangrijpende documentaire.


De documentaire werd vertoond tijdens de Roze Filmdagen en was direct uitverkocht. Pak nu je kans om hem ten midden van de Mind The Gap tentoonstelling in Beautiful Distress House te bekijken. Scenarist Henk en wethouder Kris zullen na de vertoning je vragen beantwoorden tijdens een Q&A. Ook goed om te weten: met je ticket van 3,50 krijg je een gratis drankje!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden