Hojokamp 2023

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 9 augustus 2023
Tijd: 09:00-22:00
Type: Groot Event
Website: https://www.outway.nl/hojokamp-voor-lhbt-jongeren/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Hojokamp – van 9 t/m 14 augustus 2023


Wat is Hojokamp?


Hojokamp is een gezellig kamp voor jongeren tussen de 13 en 25 jaar die met homo-, biseksuele- en/of transgender (LHBT+) gevoelens rondlopen. Hojokamp biedt je de mogelijkheid om jezelf beter te leren kennen en om helemaal jezelf te kunnen zijn. Onder begeleiding van de enthousiaste vrijwilligers van Stichting Outway zullen interessante workshops en serieuze teamtalks afgewisseld worden met leuke spellen en activiteiten! Je mag maar één keer mee op Hojokamp, zodat wij zoveel mogelijk jongeren de kans kunnen geven op deze unieke ervaring. Heb je na Hojokamp zin om vaker mee te doen? Klik dan eens rechtsboven op onze andere activiteiten.


Tijdens het kamp is er voor iedereen de kans om met elkaar in gesprek te gaan en jongeren te ontmoeten die misschien wel precies dezelfde LHBT+ gevoelens delen. Af en toe wordt er natuurlijk gehuild, maar vooral wordt er hier ontzettend veel gelachen. Vermaak, gezelligheid en ontspanning is waar het hier voornamelijk om gaat.


We organiseren Hojokamp sinds 2002 en al ruim 1.700 jongeren tussen de 13 en 25 jaar oud gingen jou voor! Zij hebben genoten van een week waarin een veilige en gezellige sfeer centraal staat. We kunnen je verzekeren dat het een fantastische week wordt om nooit meer te vergeten!


Hoe ziet de week eruit?


Natuurlijk gaan we hier niet alles al verklappen, maar een tip van de sluier kunnen we wel oplichten om je nog enthousiaster te maken. Tijdens het kamp verblijf je op een kampeerboerderij met andere LHBT+ jongeren. Tijdens deze week doe je mee aan de vele leuke activiteiten, teamtalks en workshops die worden verzorgd door de vrijwilligers van Stichting Outway.


De eerste avond beginnen we met kennismakingsspellen om elkaar beter te leren kennen. Het kan spannend zijn om in je eentje op kamp te gaan, maar je bent absoluut niet de enige die nog niemand kent; bijna iedereen komt alleen.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden