Samen padel spelen en na borrelen

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 september 2023
Tijd: 19:30
Type: Sport

Locatie:

Naam: Peakz Padel
Straat: Vijfkamplaan 21
Plaats: Eindhoven
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

Iedere laatste donderdag van de oneven maand spelen we in Peakz Padel (Vijfkamplaan 21, Eindhoven). We spelen max. met 6 mensen op één baan. We huren in dat geval één baan voor 1,5 uur. Spelen we met 4 mensen, dan huren we één baan voor 1 uur. We starten altijd om 19.30 uur en na het spelen borrelen we gezellig na. Speel je al een racket sport of heb je goed gevoel voor de bal, dan ben je van harte welkom om gezellig mee te spelen! Kun je deze datum niet, maar wil je wel graag een andere keer meespelen? Stuur dan ook gerust een berichtje!


Aanmelden via: Brendy Weyenberg: bweyenberg@hotmail.com


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

'Extremisme' in Rusland

Amnesty International noemt het 'een zeer cynische maatregel, bedoeld om de hele LHBTIQ+ gemeenschap te ontmenselijken en te vervolgen.'

Lees verder

Pathé Pride Night: Justine

Win kaarten voor de film! Justine is een jonge, intelligente vrouw, met sterke hang naar zelfdestructie. Op dag ontmoet ze Rachel en alles wordt anders. Durft Justine hoop te hebben op geluk..?

Lees verder

Lesbian Pulp & Queer Joy

Renée van Marissing gaat speciaal voor de gloednieuwe lesbiqueer uitgeverij Velvet Publishers het eerste deel in de Lesbian Pulp serie schrijven. De launch party was vrijdag en de crowdfunding is los!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden