Webinar Inclusief Beleid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 november 2023
Tijd: 14:00-15:30
Type: Politiek
Website: https://www.movisie.nl/agenda/webinar-inclusief-beleid

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Tijdens dit webinar presenteren we de handreiking Inclusief Beleid. In deze handreiking staan alle geleerde lessen rondom het stappenplan Inclusief Beleid centraal tezamen met opgedane inzichten uit de leergemeenschap van drie gemeenten. De deelnemers van de leergemeenschap zullen tijdens dit webinar vertellen over de belangrijkste leerpunten die zij uit de leergemeenschap hebben gehaald voor de ontwikkeling van inclusief beleid in hun gemeenten.


Dit webinar is bedoeld voor gemeenteprofessionals die inclusief beleid in hun portefeuille of opdrachtbeschrijving (gaan) hebben.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Queer films & series

Tijdens de donkere dagen voor kerst en oud & nieuw lekker met een warm dekentje op de bank voor de tv of ontspannen in een zachte bioscoopstoel? Er is genoeg te zien.

Lees verder

Hoezo seks stuk?!

'Haal je maar niks in je hoofd.' Mijntje en Mia gaan oppassen op de poezen van Lize Korpershoek. Zij maakte in 2019 de documentaire 'Mijn seks is stuk' en Mijntje wil daar meer over weten.

Lees verder

Rapport over biseksualiteit

Opvallende resultaten in 'Intersections', het eerste rapport specifiek over biseksualiteit. Samen met Barbara Oud, directeur van Stichting Bi+ Nederland, nemen we de resultaten door.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden