Webinar Inclusief Beleid

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 21 november 2023
Tijd: 14:00-15:30
Type: Politiek
Website: https://www.movisie.nl/agenda/webinar-inclusief-beleid

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Tijdens dit webinar presenteren we de handreiking Inclusief Beleid. In deze handreiking staan alle geleerde lessen rondom het stappenplan Inclusief Beleid centraal tezamen met opgedane inzichten uit de leergemeenschap van drie gemeenten. De deelnemers van de leergemeenschap zullen tijdens dit webinar vertellen over de belangrijkste leerpunten die zij uit de leergemeenschap hebben gehaald voor de ontwikkeling van inclusief beleid in hun gemeenten.


Dit webinar is bedoeld voor gemeenteprofessionals die inclusief beleid in hun portefeuille of opdrachtbeschrijving (gaan) hebben.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden