Queer aan Zee Meetup

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 27 januari 2024
Tijd: 16.00 - 20.00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1132748967691537

Locatie:

Naam: Café De Prael
Straat: Esperantoplein 20
Postcode: 2518 LE
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Zaterdag 27 januari houden we weer een Queer aan Zee Meetup! Vanaf 16.00 uur vind je ons in café De Prael aan het Esperantoplein 20 in Den Haag. Spot ons bij de mini pride vlaggen op de tafels, haal een drankje bij de bar en schuif gezellig aan. Welkom!

We zijn een klein, langlopend initiatief in Den Haag voor bi+, pan, aseksuele, lesbische, homoseksuele, transgender, intersekse, queer en/of non-binaire mensen. Herken je je helemaal of een beetje in deze doelgroep en wil je leuke, nieuwe mensen ontmoeten? Ga dan naar Queer aan Zee voor deze meetup. Misschien tref je er wel nieuwe vrienden (m/v/x), die je leven zoveel meer interessanter maken.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Pride Photo 2024

'De tentoonstelling van dit jaar is een visuele liefdesbrief aan de veerkracht van queer mensen.' Vanaf 24 mei te zien in Utrecht en daarna, tot begin 2025, door het hele land.

Lees verder

Mooie zomer met KinePride

Elke laatste zondagochtend van de maand zal er in samenwerking met distributeur Cinemien een LHBTQIA+ film vertoond worden in Kinepolis Breda, Enschede, Groningen en Jaarbeurs Utrecht.

Lees verder

Niemand wordt vergeten

'Gelijkheid, vrijheid en rechtvaardigheid voor iedereen.' Eurocommissaris Helena Dalli (Gelijkheid) was bij het IDAHOT+ Forum 2024 in Den Haag. Daar riep zij op tot meer gelijkheid voor lhbtiq'ers in Europa.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden