Suppen op het Engelermeer/Den Bosch

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 augustus 2024
Tijd: 14:00
Type: Sport
Website: https://www.facebook.com/events/1002302621258050/

Locatie:

Naam: SUP & Windsurf Den Bosch
Straat: Meerheuvelweg 1
Postcode: 5221 TP
Plaats: Den Bosch
Provincie: Noord-Brabant
Land: Nederland

Omschrijving:

We gaan deze middag 2 uur suppen op recreatieplas het Engelermeer bij Den Bosch.
Daar zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals een toilet, douches en horeca. De kosten van het huren van een sup board zijn in totaal Euro 30,00 en deze dien je vooraf te betalen. Heb je zelf al een sup board, dan heb je geluk en is deze activiteit lekker gratis!
Ga je mee suppen, stuur dan een mail naar oppadmetpieta@gmail.com. Je ontvangt dan van mij een link voor het reserveren van de sup board.  Women only!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden