Poink vrouwenborrel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 28 april 2024
Tijd: 16:00-19:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/PoinkArnhemNijmegen

Locatie:

Naam: Lux
Straat: Mariënburg 39
Postcode: 6511 PS
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Kom gezellig borrelen! Deze gezellige en laagdrempelige borrel is een leuke manier om nieuwe vrouwen te ontmoeten. We creëren een warme en gastvrije sfeer waarin je jezelf kunt zijn. Voor elke vrouw-die-van-vrouwen-houdt.


Kosten: gratis, drankjes voor eigen rekening


Aanmelden is niet nodig!


Locatie: Lux, Mariënburg 38-39, Nijmegen


Over de Poink vrouwenborrel


De Poink vrouwenborrel vindt elke maand plaats op de laatste zondag van de maand, afwisselend in Arnhem en Nijmegen. De borrel begint altijd om 16.00 uur en zien we wel wanneer de laatste dame het pand verlaat. Kom gewoon spontaan langs en sluit je aan voor een gezellige namiddag met een heleboel leuke vrouwen.


Kom je voor het eerst of alleen?


Dat kan best spannend zijn. Weet dat er altijd twee vrijwilligers van Poink aanwezig zijn; zij heten je graag welkom en maken gerust even een praatje met je of stellen je voor aan andere aanwezigen. Het leuke van Poink is dat er altijd nieuwe vrouwen op af komen en dat vaak vrouwen alleen komen. Er is altijd een open sfeer.


Wil je iets vragen, dan kan je mailen naar: poinkborrels@gmail.com


Bij het bestellen van een consumptie, vragen we je vriendelijk om direct af te rekenen om misverstanden te voorkomen. Zo kunnen we allemaal zorgeloos genieten van deze fijne middag en avond!


Route


Kom je met de auto? Zoek even je parkeerplaats uit want voor de deur kun je niet parkeren. Kom je met het OV? Beide locaties liggen op loopafstand van een bushalte of treinstation.


Wil je meer weten over andere activiteiten die Poink organiseert? Neem dan een kijkje in onze agenda, waar je allerlei interessante evenementen en bijeenkomsten zult vinden. Sluit aan en ontmoet nieuwe vrouwen.


Voor meer informatie en updates kun je terecht op onze Facebookpagina en Instagram-account. Volg ons en blijf op de hoogte van alle Poink-events!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden