Bi+ gespreksgroep

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 5 september 2024
Tijd: 19:30
Type: Overige
Website: https://www.mede-mens.com/bi-gespreksgroep.html

Locatie:

Naam: Praktijk Medemens
Straat: Staddijk 41
Postcode: 6537 TW
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Deze bi+ gespreksgroep is voor iedereen die op meer dan één gender valt en daarover in gesprek wil met gelijkgestemden. Aan de hand van een thema wordt een groepsgesprek gevoerd. We wisselen ervaringen uit, vinden (h)erkenning bij elkaar, zoeken samen, vinden samen, zoeken opnieuw en vieren samen onze bi+ gevoelens. 


Thema: (zelf)stigma


Met welke vooroordelen krijg je te maken? Voel je je wel eens buiten gesloten door je bi+ gevoelens? Waar gebeurt dat dan? Bij familie, vrienden, op werk, in de regenbooggemeenschap? Hoe ga je om met deze ervaringen? Hoe veel van die stigma's heb je eigenlijk geïnternaliseerd over je bi+ gevoelens? En hoe kom je daar dan weer vanaf? 
Voor iedereen die voelt (of graag wil voelen, maar het lukt nog niet helemaal) dat de bi+ geaardheid een unieke, op zichzelf staande, serieuze en stabiele geaardheid is! 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden