Bi+ gespreksgroep

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 7 november 2024
Tijd: 19.30
Type: Overige
Website: https://www.mede-mens.com/bi-gespreksgroep.html

Locatie:

Naam: Praktijk Medemens
Straat: Staddijk 41
Postcode: 6537 TW
Plaats: Nijmegen
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Deze bi+ gespreksgroep is voor iedereen die op meer dan één gender valt en daarover in gesprek wil met gelijkgestemden. Aan de hand van een thema wordt een groepsgesprek gevoerd. We wisselen ervaringen uit, vinden (h)erkenning bij elkaar, zoeken samen, vinden samen, zoeken opnieuw en vieren samen onze bi+ gevoelens. 


Bi+ gespreksgroep thema: psychische kwetsbaarheid
Is je worsteling met bi+ gevoelens dusdanig dat je je soms psychisch kwetsbaar (hebt ge)voelt? Welke innerlijke pijn ervaar je dan? Heb je nare ervaringen meegemaakt die van invloed zijn op de manier waarop je je geaardheid en/of seksualiteit beleefd? Hoe ga je hiermee om? Vraag je je soms ook af of je psychische pijn een oorzaak of gevolg zijn zou kunnen zijn van je bi+ zijn? 
Een wat zwaarder thema deze avond, maar helaas wel hard nodig gezien ruim 1 op de 3 bi+ mensen psychische problemen ervaart. Niets om je voor te schamen en heel fijn om herkenning in te vinden bij de ander. Voel je welkom om je kwetsbaarheid te delen, of gewoon aanwezig te zijn en te luisteren.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Roze Woensdag 2024

'Stichting Roze Woensdag nodigt iedereen uit om deze dag in het roze te lopen en te feesten, want hiermee toon je solidariteit aan de LHBTIQ+ gemeenschap. We vieren wat we bereikt hebben en staan stil bij wat er nog te doen is op dit vlak.'

Lees verder

Spiegelbeeld

Haar vingers bewogen, haar nagels kropen tergend langzaam omhoog. Kippenvel op het randje van lekker. Er klopte iets niet. Er was een derde hand, in mijn nek... - Fran & The City

Lees verder

IHLIA: Protest2Pride

De foto's van Marian Bakker fungeren als een genuanceerd historisch verslag, een bijdrage aan ons collectieve geheugen en begrip. Ook jij kunt bijdragen aan de expo: upload jouw foto!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden