Oranjeborrel | digi-Polyborrel

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 april 2021
Tijd: 20:15-23:00
Type: Cafe & Party
Website: https://www.facebook.com/events/1980992612073937/

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

Twee borrels geleden vierden we onze eigen verjaardag en nu is het alweer bijna de verjaardag van de koning! Met Koningsdag in het verschiet leek het ons leuk om te gaan voor een oranjekleurige borrel. Iedereen wordt dan ook van harte uitgenodigd om uitgedost in deze kleur naar de borrel te komen. Oranje franje, oranje slingers, oranje anjers of oranjebitter, de mogelijkheden zijn eindeloos!


Als je voor het eerst komt dan kan dit misschien spannend zijn. Maar geen zorgen, we beginnen elke keer met kennismakingsrondjes en je kunt altijd terecht bij de organisatoren. Heb je vooraf vragen of zou je vooraf graag eerst even iemand willen spreken voor je komt? Dat kan! Stuur een van ons dan even een Facebook-berichtje of een mailtje naar polyborrelnijmegen@gmail.com.


20.15 Inloop


20.30 Kennismakingsrondjes


21.30 Vrij borrelen


Het evenement is gratis te bezoeken, maar het is wel nodig om jezelf vooraf even te aan te melden. Aanmelden kan eventueel ook nog wanneer de borrel al begonnen is. Vul de registratie in en vind ons via de mail die je dan direct krijgt! Aanmelden kan via deze link.


Onze digitale borrels vinden plaats op ZOOM. Dus zorg dat je de meest recente versie van ZOOM geïnstalleerd hebt.


Hopelijk zien we je daar!


Liefs,


Evelien, Ewoud, Anand en Mariëlle

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

TranScreen 2021

Transgender Filmfestival dit jaar online, met internationale films, discussie panels en workshops, speciale aandacht voor sport en extra ruimte voor transgender jeugd.

Lees verder

Moet ik afstand nemen?

'Mentaal ben ik normaliter sterk en stabiel, maar het almaar op eieren lopen, elk woord op een goudschaaltje moeten leggen, sloopt me totaal.' Wat zou jij doen? #dilemma

Lees verder

De Brabantse Potcast

'Het gaat niet alleen over potten, maar over LHBT. Ons doel is om serieuze onderwerpen met het gemoedelijke Brabantse te combineren en bespreekbaar te maken.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden