Kaleidoscoop

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 23 september 2023
Tijd: 20.00 - 23.30
Type: Cafe & Party
Website: https://www.paard.nl/event/kaleidoscoop/

Locatie:

Naam: Paardcafé
Straat: Prinsegracht 12
Postcode: 2512 GA
Plaats: Den Haag
Provincie: Zuid-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Het is tijd voor de derde editie van Kaleidoscoop in het Paardcafé, Den Haag. Dus maak je prachtige zelf en ally friends klaar voor een inclusieve* queer-night gevuld met goede vibes, games, muziek en begin je op te warmen om te schitteren voor onze hot tunes!


De avond begint lowkey, waardoor iedereen de kans krijgt om gelijkgestemde mensen te ontmoeten onder het genot van een drankje, spelletjes spelen en genieten van enkele queer artiesten en langzaam – as smooth as your pick up lines – gaat de avond over in een warme avond uit! Wees voorbereid op queer-joy, een gevoel van gemeenschap, verbinding, silliness en sexyness – en vooral: voel je vrij om je unieke zelf te zijn!


Fotograaf Mees Trouwborst heeft een mooie reportage gemaakt van #Kaleidoscoop2: https://www.paard.nl/albums/kaleidoscoop-2-2


*) Kaleidoscoop hanteert een ‘Good Vibes Only’-beleid. Het creëren van een veilige(re) ruimte voor de queer gemeenschap waar iedereen kan genieten van vrij zichzelf zijn is hun prioriteit nr. 1. Dus tijd om alle slechte vibes in je prullenbak te gooien, vriendelijkheid en liefde in je hart te stoppen en onthoud: consent is hot! Bekijk hun beleid en meer informatie over de avond op hun instagram-account: @kaleidoscoop.events. Als je vragen of feedback hebt over het evenement, aarzel dan niet om hen een dm te sturen of te mailen via: kaleidoscoop.events@gmail.com.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Vier diversiteit met IHLIA

Nu er in steeds meer steden Prides worden georganiseerd, zijn ook steeds meer musea en andere (culturele) instellingen bezig met het queeren van hun programmering.

Lees verder

Zomer vol films

Kijk 'Life is not a competition but I'm winning', over queers die nooit mee konden doen aan de Spelen, 'Love & Revolution' tijdens Pride Night, ga naar Roffa mon Amour of Open Air Cinema tijdens Pride Amsterdam.

Lees verder

Pride in mijn dorp

Hoe is het om queer te zijn in een dorp? Presentatoren Shary-An Nivillac en Julien Kooij helpen de twee jonge queers Steph en Axel om Prides te organiseren in IJsselmuiden en Eelde.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden