Janey - Comedyclub

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 14 februari 2024
Tijd: 19:00-23:00
Type: Theater
Website: https://www.facebook.com/events/283544411369928

Locatie:

Naam: Bitterzoet Amsterdam
Straat: Spuistraat 2HS
Postcode: 1012 TS
Plaats: Amsterdam
Provincie: Noord-Holland
Land: Nederland

Omschrijving:

Een geweldig liefdevolle en vooral hilarische Valentijns-special staat voor jullie klaar. Op 14 februari presenteren wij met trots onze allereerste comedyshow genaamd de Janey Comedyclub!Natuurlijk met alleen maar vrouwen op het podium want vrouwen zijn geweldig én geweldig grappig.Dat wordt lachen, gieren, brullen!


Dit gloednieuwe concept gaat van start in de Bitterzoet (Amsterdam), de plek waar vele geweldige Janey-edities ooit zijn begonnen!Dit is een Valentijnsavond voor iedereen: wel of geen girlfriend wat maakt het uit! Dit wordt genieten.


Zaterdag maken we bekend welke geweldige comédiennes er een lach op jullie gezicht gaan toveren en zondag start de kaartverkoop om stipt 14:00 uur.Er zijn slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar dus vis niet naast het net!


Zet 14 februari dikgedrukt in je agenda! Tell a friend to tell a friend zorg dat je erbij bent: de Janey Comedyclub op 14 februari in de Bitterzoet! Mis het niet!


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

De juiste balans

In zo'n 95 procent van de gevallen gaan we ervoor en blijven we elkaars handen vasthouden. En heel, heel af en toe laten we toch maar los en kiezen we voor veiligheid.

Lees verder

Angst en censuur in Hongarije

Amnesty International concludeert dat de propagandawet een grote impact heeft: het beperkt de vrijheid van meningsuiting, leidt tot zelfcensuur en zorgt voor meer discriminatie.

Lees verder

Feelgood met een boodschap

Olga Ponjee schreef de erotische queerserie Oneindig, over mensen die kracht leren vinden in juist datgene wat ze anders maakt. 'Maatschappelijke vraagstukken combineer ik graag met fantasie.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden