Pathé Pride Night: Housekeeping for Beginners

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 6 maart 2024
Tijd: 19:30-21:30
Type: Film
Website: https://www.pathe.nl/film/27125/housekeeping-for-beginners

Locatie:

Dit is een online event

Omschrijving:

De mooiste LHBTIQ+ films


Elke eerste woensdag van de maand


Elke eerste woensdag van de maand verzorgt Pathé de Pride Night. Geniet bij de Pride Night van één van de mooie LHBTIQ+ films. Beleef samen film met de LHBTIQ+ community. Elke maand maken we de nieuwe film bekend en start ook de voorverkoop.


De Pride Night draait in 14 bioscopen door heel het land. Enkele theaters verzorgen een drankje achteraf in samenwerking met een LHBTIQ+ partner. Wil je weten waar dit gebeurt of altijd direct op de hoogte zijn van de nieuwste voorstellingen bij jouw theater? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief  en de Pride Night Meetup pagina.


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden