IDAHOT: bedankt voor het luisteren

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 17 mei 2024
Tijd: 20:15-22:00
Type: Debat
Website: https://cultura-ede.nl/agenda/idahot-bedankt-voor-het-luisteren-185634/

Locatie:

Naam: Cultura Ede
Straat: Molenstraat 45
Postcode: 6711 AW
Plaats: Ede
Provincie: Gelderland
Land: Nederland

Omschrijving:

Een week voor Pride Ede is het IDAHOT, 17 mei, een belangrijke dag voor de queer community. Met die reden organiseren Gemeente Ede en Cultura samen, naar eerder succes, een pre-pride dialoog om stil te staan bij de plek van IDAHOT en Pride in Ede.


Dit jaar is het thema ‘Bedankt voor het luisteren’ naar de gelijknamige voorstelling van Wouter Haaksema waarin wordt stilgestaan bij de zoektocht naar verbinding tussen geaardheid en religie. Ook in Ede speelt de zoektocht naar deze verbinding een grote rol. Aan de hand van deze voorstelling willen we met elkaar de dialoog aangaan en naar elkaar blijven luisteren. Luister je mee?


 


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Uitgeprocedeerd

Catherine en Aisha verborgen hun geaardheid, maar toen die toch werd ontdekt ontstond er een levensbedreigende situatie. Noodgedwongen lieten ze hun kinderen achter en vluchtten naar Nederland.

Lees verder

Even zweten

Zina had een zware dag op haar werk. 'Telkens als ik dacht: nu zijn we er, kwam hij weer met iets nieuws op de proppen. Dingen waar ik nog nooit van gehoord had! Die ik nog nooit eerder heb gedaan!'

Lees verder

Roze Zaterdag 2024

Vier de vrijheid en acceptatie van de LHBTIQ+ gemeenschap! Groningen kleurt een jaar lang roze: tijdens het Queer Year en de landelijke Pride Roze Zaterdag op 22 juni 2024.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden