Rollo Skinner - Van nature queer

Algemene informatie:

Geplaatst door:
Datum: 22 juni 2024
Tijd: 14:00-15:30
Type: Overige
Website: https://www.savannahbay.nl/naturally-queer-met-rollo-skinner/

Locatie:

Naam: Savannah Bay
Straat: Telingstraat 13
Postcode: 3512 GV
Plaats: Utrecht
Provincie: Utrecht
Land: Nederland

Omschrijving:

Op zaterdag 22 juni om 14:00 uur komt schrijver, illustrator en botanisch decorontwerper Rollo Skinner naar Savannah Bay! Zijn werk was te zien in de Britse Vogue en hij toonde zijn ontwerpen op de London Fashion Week. Van nature queer is zijn debuut.


In Van nature queer voelt een jonge jongen zich opgesloten in de stad waar hij niet zichzelf kan zijn. Hij zoekt toevlucht in de natuur en bereikt de majestueuze eik in het hart van het bos. Deze beschadigde boom heeft littekens, maar lijkt deze met trots te dragen, een symbool van kracht en kwetsbaarheid. De jongen voelt zich op zijn gemak bij de boom en begint een gesprek. Van nature queer is een poëtische vertelling over de kracht van de natuur. De vriendschap tussen de jongen en zijn omgeving blijkt van onschatbare waarde. Rollo Skinner benadrukt hoe belangrijk plekken zijn die niet door mensen zijn gemaakt, waar vrijheid heerst om te dansen, te schreeuwen en geheimen te delen met een begripvolle luisteraar. De prachtige illustraties, doordrenkt van poëtische eenvoud, brengen de monotone sfeer van de stad in contrast met de magische, kleurrijke wereld van het bos. Van nature queer is een ontroerend verhaal voor alle leeftijden.


Onze vrijwilliger Grey Ravelli zal Rollo interviewen in het Engels. Uiteraard is er ook alle ruimte voor jouw vragen. 


Toegang tot het evenement is geheel gratis. Stuur wel even een mailtje naar info@savannahbay.nl om je aan te melden, dan weten wij hoeveel mensen we kunnen verwachten. 


Het is natuurlijk leuk als je Van nature queer vast gelezen hebt, om spoilers tijdens de middag te voorkomen en om je vragen aan Rollo te kunnen stellen. Het boek ligt vanaf 11 juni klaar in de winkel . Je kunt het ook via onderstaande knop in de webshop bestellen.


Rollo signeert natuurlijk met liefde je exemplaar.


 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.Recent nieuws:

Kiezen, snijden, zwijgen

Marieke en Sharan zijn intersekse. Hun jeugd werd getekend door onnodige medische ingrepen en opgelegd zwijgen. Ze doorbreken hun geheim en maken een indrukwekkende documentaire.

Lees verder

Bi of lesbisch?

'We wonen sinds anderhalf jaar samen, we hebben een huis gekocht en we hebben samen een kat. Tekstboek lesbisch, zou je zeggen. Behalve dat ik al sinds mijn 15e weet dat ik biseksueel ben.'

Lees verder

Twintig jaar Mijntje

Ze is het brutaaltje van een domineesdochter en viert dit jaar haar jubileum: al twintig jaar deelt ze lief en leed met ons. We spreken maker Margreet de Heer! 'Mijntje doet alles wat ik niet durf.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden