Foto's jubileumreceptie Zij aan Zij - 4 augustus 2017

Voorafgaand aan het grote Zij aan Zij jubileumfeest op 4 augustus was er, ook in de Tolhuistuin, met uitzicht over het IJ, een receptie. En tijdens die receptie, gehost door Renate Reijnders, gebeurde een hoop! Zo nam niemand minder dan Barbara Barend de jubileumeditie in ontvangst (lees 'm hier!), werd deze nieuwe website gelanceerd, las Karin Giphart een column voor, zong Anne van Veen een lied, trad Merel Moistra op en als klap op de vuurpijl ontving Maria van Oosten een koninklijke onderscheiding.

Hier zijn de foto's! Gemaakt door Lizette Beunders

Renate Reijnders!

Anne van Veen en haar vrouw Han.

Karin Giphart leest voor uit eigen werk.

Barbara Barend neemt het jubileumnummer in ontvangst.

Er zijn heel wat prominenten in de zaal.

Maria van Oosten ontvangt, tot haar eigen verrassing, een koninklijke onderscheiding. (lees hier meer)

Wethouder Simone Kukenheim: "Ik vind het eervol dat ik u mag vertellen dat – gelet op de duur, aard, betekenis en uitstraling van uw buitengewone verdiensten, het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd om u te benoemen tot Ridder in de Orde van Oranje – Nassau."

Vera Bergkamp en Ellie Lust feliciteren Maria.

Vera Bergkamp wordt alvast geïnterviewd (door Nada en Amy), maar niemand weet dan nog dat zij die avond de Zij aan Zij Empowerment Award (< lees hier meer!) in ontvangst mag nemen!

Stay tuned voor foto's van het feest!

Lees, in het jubileumnummer, interviews met Maria van Oosten en Vera Bergkamp.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden