22 the Project: Parijs

Huwelijk nummer 4 is een feit: gisteren trouwden Fleur en Julian in Parijs. "Omdat LHBT-issues hoog op de agenda staan in zowel Frankrijk als Nederland, bracht de Nederlandse ambassade ons in contact met de juiste mensen op het stadhuis." De plechtigheid werd geleid door Hélène Bidard en Fleur en Julian genieten, naast hun harde werk aan 22 the Project, van de romantiek van Parijs. De foto's staan online! Gemaakt door Mahdi Aridj.

Fleur en Julian trouwen in alle landen waar dat is toegestaan voor een gay-koppel. Toen het project begon waren dat er 22, nu staat de teller op 24. Ze zijn inmiddels getrouwd in New York (waar wij ze spraken), Amsterdam, Antwerpen en nu dus Parijs. De volgende halte: Spanje.

Bekijk de foto's van New York, Amsterdam en Antwerpen.

 

*

Zij aan Zij publiceert dagelijks relevante, interessante, spannende, grappige of aangrijpende content. Geschreven door onze eigen redactie of gevonden op het web. Zo heb je altijd iets te lezen en ben je altijd op de hoogte. Daarnaast houden we een eventkalender voor je bij, kun je de oude magazines tot vijf jaar terug lezen in het online archief, hebben we datingmogelijkhedencontactadvertenties en een forum. Ook hebben we een infopoint, voor o.a. hulp en ondersteuning voor LBT-vrouwen en we bouwen continu aan een encyclopedie, waarin je alle bekende en belangrijke rolmodellenboeken en binnenkort ook films kunt terugvinden.

Dit alles kan alleen met jouw steun. Word nu member, voor 2,95 per maand.

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Bij jou of bij mij?

'En die doos die in de kelder stond, wat is daar de bedoeling dan verder mee?' Ik zag de figuurlijke radertjes in Lisa's hoofd alles een plek geven. 'Wat een verhaal.' – Fran & The City

Lees verder

Prides 2024

Waar vier jij Pride dit jaar? Vanaf mei tot en met september zijn er Prides door het hele land. We maakten een overzicht. Laten we samen de liefde vieren en onze community laten stralen!

Lees verder

TranScreen ReWind

Van vrijdag 10 mei tot en met zondag 12 mei 2024 viert TranScreen hun 15e verjaardag met een ReWind editie compleet met de beste en meest boeiende films uit hun archief, workshops, een expo en een feest.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden