Wat droeg jij op de grote dag?

Op Facebook kregen wij de vraag: "Hebben jullie misschien tips waar je trouwpakken voor aanstaande bruidjes kunt kopen, of huren?" Goeie vraag! Je kunt je jurken natuurlijk laten ontwerpen door een topdesigner als Christian Siriano, zoals Samira Wiley en Lauren hebben gedaan (meer hier!). Je kunt ook kiezen voor een ludiek koopje, zoals Maaike en Marlou die begin 2016 jacht maakten op de Zeeman-trouwjurk.

Je kunt trouwen in je lievelings-outfit, of je kunt terecht bij ontwerper Leon Klaassen Bos (LeonLeon wedding wear) in Amsterdam. En zo zijn er vast nog heel veel andere smaken. Wat droegen jullie op je trouwdag?

Stuur een foto, met de datum van jullie trouwen en vertel ons waarom jullie voor een bepaalde outfit hebben gekozen (en waar je 'm gevonden hebt). Dan maken wij, ter inspiratie, een mooi overzicht voor aanstaande bruiden! Mag hieronder, of mail naar webredactie@zijaanzij.nl, of tag @zazweb op Instagram!

Foto's: Pinterest, LeonLeon.com, Martha Steward Weddings, Zeeman

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Toename discriminatie

Schrikbarend: Het aantal meldingen van LHBTIQ+ discriminatie is met bijna een kwart gestegen. 'De regenbooggemeenschap en andere minderheden lijken in deze onzekere tijden de zondebok te worden.'

Lees verder

Even opwarmen

Zina is bijna te laat op haar werk en Mijntje biedt aan om haar een lift te geven. Dan kan Zina zich in de auto alvast een beetje voorbereiden op haar eerste klant…

Lees verder

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden