'Pot vol persoonlijkheid'

Het is nog maar twee weken geleden dat het boek van de razend populaire Scarlet en Joyce van de vlog Ik Vrouw Van Jou werd gelanceerd, en het is nu al een bestseller. De tweede druk is in de maak en het boek staat op nummer 9 in de Bestseller60. Ben je vanavond in de buurt van Hilversum? In boekhandel Voorhoeven signeren Scarlet en Joyce vanaf 19.00 uur. En dan kun je de dames meteen feliciteren met hun aankomende huwelijk!

'Ik Vrouw van Jou bevat een pot vol persoonlijkheid, aangevuld met facts & lifehacks.' 

Lees hier meer & bestel het boek!

 

Joyce schrijft op de website: Onze boeklancering leek me een geschikt moment. Terwijl niemand iets wist, stelde ik afgelopen maandag 14 mei Scarlet de vraag: 'Wil je met me trouwen?' Mijn zenuwachtige woorden kan je in de video bekijken!

*

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder

Queer City Walk Utrecht

Historische gebeurtenissen en bijzondere inwoners door de jaren heen; Wat maakt de Utrechtse queer geschiedenis zo bijzonder? We spraken Marijke Huisman van Queer-U-Stories.

Lees verder

Gynaecologische hulp

Gezocht: Ervaringen van lesbische vrouwen die met gynaecologische klachten bij een arts zijn geweest. Doe mee met het onderzoek en help de hulpverlening verbeteren!

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden