'Mag ik dan bij jou'

Claudia de Breij: 'Mensen hebben mij al eerder gevraagd om de titel 'Mag ik dan bij jou' te verbinden aan een goed doel, maar alleen bij dit doel kon ik direct volmondig 'ja!' zeggen. Kinderen en kanker zijn woorden die ik eigenlijk liever niet in één zin zie. Dat dit af en toe wel gebeurt, is alleen te verdragen als er maximale veiligheid, troost en natuurlijk de allerbeste medische hulp wordt geboden. 'Mag ik dan bij jou' heb ik bewust in kindertaal geschreven, omdat je je in nood voelt als een klein kind dat weg wil kruipen in de veiligheid van volwassen, vertrouwde armen.'

Op maandag 26 november vindt alweer de tweede editie plaats van het benefietconcert 'Mag Ik Dan Bij Jou'. De Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso' o.l.v. majoor Tijmen Botma neemt je samen met bekende artiesten mee op een muzikale reis. Je gaat volledig op in een verhaal over liefde, hoop en geborgenheid omlijst door unieke optredens en samenwerkingen van Claudia de Breij, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Ilse Warringa en Céline Janssen. De presentatie is in handen van Jeroen Kijk in de Vegte.

Claudia de Breij zingt in deze bijzondere setting 'Later wordt het beter' uit haar huidige theatervoorstelling 'Nu' en samen met Paul de Leeuw zingt zij het prachtige 'Aan de andere kant van de heuvels'. Ook met Ilse Warringa zingt ze een bijzonder duet en Ilse zelf brengt een prachtige Friese bewerking van 'Ne me quitte pas' van Jacques Brel.

De opbrengst van dit concert gaat naar ouders/verzorgers met een kind met kanker die, naast het intensieve en emotionele behandelingstraject, ook nog te maken met extra en onvoorziene kosten. Bijvoorbeeld de kosten voor overnachtingen, brandstof, maaltijden en oppas voor andere kinderen binnen het gezin. Gezinnen die deze kosten niet of moeilijk zelf kunnen opbrengen, worden met de opbrengst van het concert financieel bijgestaan zodat zij al hun aandacht richten op hun zieke kind.

Zij aan Zij heeft kaarten aangeschaft en geeft er graag twee (t.w.v € 98,-) cadeau aan één van onze members. Wil jij kans maken? Laat hier je gegevens achter:

Win! Twee kaarten voor de benefietvoorstelling 'Mag ik dan bij jou'

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

Het concert is een co-productie van TivoliVredenburg en Stichting Mag Ik Dan Bij Jou en mogelijk gemaakt door de vrijwillige bijdrage van: Claudia de Breij, Paul de Leeuw, Ellen ten Damme, Ilse Warringa, Céline Janssen, Jeroen Kijk in de Vegte en de Koninklijke Militaire Kapel 'Johan Willem Friso'.

Foto Claudia de Breij: Hans Peter van Velthoven / Breijwerk

Meer informatie vind je op de website van TivoliVredenburg.

*

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.

Recent nieuws:

Bar Buka Singleborrel

Shotjes, 'kletspotten' en singles: Ellen, Natascha, Mirne, Kim, Jeanette, Marilou, Meryem, Elisa, Anna, Nicky, Claudia. Ze waren er allemaal. En allemaal waren ze even leuk.

Lees verder

Season of Love

Laat je meeslepen door de passie van de hoofdpersonen en de spannende romantische ontwikkelingen in deze sympathieke en hartverwarmende queer romcom kerstfilm.

Lees verder

Seksueel geweld bi-vrouwen

Rutgers: 'Nog niet eerder is zo gedetailleerd naar LHB's gekeken. Dit blijkt zinvol; met name in de groep biseksuele vrouwen vallen dan verschillen op.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden