Horoscoop januari 2019

Een nieuw jaar geeft altijd nieuwe mogelijkheden. 2019 zal, in vele opzichten, makkelijker en beter worden dan 2018. Waar vorig jaar vooral in het teken stond van terugkijken, reflecteren en verbeteren, zal 2019 productiever zijn, en meer gericht op de toekomst.

Het komende jaar zal ons op de proef stellen wat betreft normen en waarden, het is belangrijk stelling te nemen en te verdedigen wat jij gelooft dat juist is. Spirituele ontwikkeling en creativiteit zullen een steeds belangrijkere plaats gaan innemen in de maatschappij. We kunnen komend jaar innovatie en bijzondere (wetenschappelijke) ontdekkingen verwachten, die van invloed zijn op ons dagelijks leven.

 

Jouw horoscoop voor januari 2019:

 

Ram: 21 maart - 19 april

Er hangt verandering in de lucht, en als je een beetje oplet begin deze maand, kun je dit helemaal naar je hand zetten. Het gaat dan vooral om werk of iets werk gerelateerd: een promotie, nieuwe baan, nieuw kantoorgebouw? Kijk goed om je heen als je die nieuwe plek betreedt want dat is nog niet alles. Op je lauweren rusten kan later, zorg nu dat je je ogen openhoud voor mogelijkheden en kansen.

Op het gebied van liefde en relaties kan er opschudding ontstaan.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden