Goede voornemens

Haar naakte lichaam prijkt op mijn beeldscherm.

Ik had beloofd haar te schilderen. Dat kan nog steeds, maar zij zal het resultaat niet meer zien. Ze is vertrokken. Te verschillend. Te opvliegend ook. Wij allebei. Te veel stuk gemaakt. Letterlijk soms. Ze is boos weggegaan. Serieus, dit keer. Al een maand niks gehoord en mijn nummer heeft ze geblokkeerd.

Ik neem nog een slok wijn.

We pasten niet bij elkaar, maar god wat was ze lekker. Als ik op haar lag, zakte ik weg in haar zalige, zachte huid. Goddelijke welvingen, als volle, vette slagroom. Nooit kreeg ik er genoeg van.

Het verrukkelijkst waren de eerste aanrakingen 's ochtends. Ze lag dan meestal naakt op haar zij, met haar rug naar me toe. Met mijn tengere lijf kroop ik tegen haar hemelse grootheid aan.

Log in om verder te lezen!

Zelf had ze een haatliefde verhouding met haar volle lijf. Mijn koestering, of fetisj, zo je wilt, verwarde haar. In tijden van haat zwoor ze alle alcohol en chips af. Aardappels werden geteld, rijst afgewogen en voor mijn Tony Chocolonely repen bedankte ze dapper. Eén, twee, hooguit drie weken, dan was de bevlieging gelukkig meestal weer voorbij.

Lees meer

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Wij oude vrouwen

'Nou,' begon Willy. 'Amy is de ex van Beth. En ze is de reden dat jij een kartonnen doos in de kelder hebt staan. Wil je het hele verhaal?' – Fran & The City, deel 10.

Lees verder

De bewaring

Debuut van Yael van der Wouden. 'Een zorgvuldig opgebouwd verhaal waarin continu een aanstekelijke spanning voelbaar is tussen twee vrouwen en tussen het heden en ons donkere, collectieve verleden.'

Lees verder

COC Songfestival 2024

De 28e editie van de befaamde regenboogliedjeswedstrijd zal op zaterdag 9 november plaatsvinden in De Lindenberg in Nijmegen. Aanmelden kan nog tot 1 oktober.

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden