True Colors 2019

Een onvergetelijke avond in Paradiso! Het COC organiseert dit unieke evenement als blijk van dank naar de beweging, de achterban en haar leden.

True Colors is hét evenement waar bijna 2.000 LHBTI-sympathisanten van honderden organisaties, nieuwe waardevolle connecties maken, terugblikken op gezamenlijke successen in de strijd voor gelijke rechten en het nieuwe 'roze' jaar inluiden onder het genot van spectaculair entertainment.

De volgende editie van COC's True Colors: 

zondag 27 januari 2019.

 

Zin om fantastische prijzen te winnen? Doe dan vooral mee met de True Colors Loterij! De lotenverkoop is van start gegaan; volg de link, bekijk het waanzinnige prijzenpakket en koop snel je loten want OP=OP! Je koopt al een lot voor €5,= dus grijp je kans… Hier lees je meer.

Als feestelijke fundraiser komt de volledige opbrengst van COC's True Colors ten goede aan COC Nederland, waarmee initiatieven uit de LHBTI+ gemeenschap worden ondersteund.

Zij aan Zij is erbij! En we hopen jij ook! Wij hebben daarom kaarten én loten voor de loterij aangeschaft, die we graag cadeau geven aan onze members. Doe mee en win!

Win! True Colors

Speciaal voor Zij aan Zij members! Log in om te zien hoe je kans maakt!

Lees hier meer, ook over de line-up!

 

Zo zag het er vorig jaar uit:

 

Binnenkort vind je in onze (wekelijkse) nieuwsbrief een kortingscode voor de aanschaf van tickets voor True Colors.

Ben jij al ingeschreven? Blijf op de hoogte:

 

Reacties

Log in om reacties te lezen en zelf te reageren.



Recent nieuws:

Kaleidos GGZ

Geestelijke gezondheidszorg voor LHBTIQ+, Kaleidos is een veilige plek waar je zeker weet dat je jezelf kunt zijn. 'Bij ons is diversiteit de norm.' We speken medeoprichter en psycholoog Lin van der Donk.

Lees verder

Confessions & Talks

De 27e editie van Roze Filmdagen is voorbij. Wil je meer? Luister dan naar de eerste afleveringen van de Queer Movie Talks Podcast en kijk alle afleveringen van Queer Film Confessions.

Lees verder

Sara Kroos is terug

'Het belooft een vrolijk chaotische avond te worden (...) met scherpe humor, lieve liedjes, ongemakkelijke situaties en een gezellige, sarcastische ondertoon nu ze boven de veertig is en vier jaar op de bank heeft gelegen.'

Lees verder
Meer nieuws & achtergronden